Bullar mums


De här bullarna kallas för Falska Wienerbröd, de är lätta att göra och riktigt goda.

Ikea

Tog en sväng till Ikea förut för att få inspiration att inreda med lite nytt. Såg ett skitsnyggt tv-bord till Tess rum, men hon är kräsen den lilla så jag vågade inte köpa det utan att hon sett det. Hitttade även fina taklampor till henne men hon är osäker på vilken färg det ska vara.
Det var rätt skönt att gå runt och titta alldeles på egen hand. Jag såg en del som stressade runt med skrivna listor på vad som skulle inhandlas, och ungar som skrek för de var trötta o hungriga. Skönt att jag inte var en av dem.
Ska bli nytt kök här hemma i vår så i den delen gick jag en längre stund och funderade på hur jag vill ha det. Tur att man kan rita sitt kök i datorn för att vara säker på att det blir bra det man tänkt sig.
Efter Ikea kurrade magen efter något gott. Mc Donalds är jag inte lockad av så turen gick till Henrys och en ostburgare. Åh gisses så gott det var och mätt blev jag.
Vad gör man sedan då, jo hem för att gå till Annica och få kaffe med tårta. Mums och lite snos på två prinsar hanns med också.


Söndag

Tog sovmorgon till kl. 09.00. Stackars hästar som fick vänta på sitt morgonhö och att få gå ut i solen men av gäspandet att döma på lilla köttbullen så var det nog helt ok. Mockandet och veckans nedtagning av hö gick snabbt idag, antagligen för radion gick i bott med musik från melodifestivalen. Tänk att det går så fort att spela sönder låtar. Darins låt är jag så trött på nu efter att ha hört den spelas flera gånger varje timme, oavsett kanal!. Varför!!!
Annica ringde under tiden och de tänkte komma ner på fika. Kul! så snabbt in för dusch, dammsugning, värma bullar i micron och duka fint. Allt klart på 30 min. Då kurrar min mage,, glömt äta frukost så knäckemacka med messmör blev räddningen.
Som ni vet har jag nyss blivit mormor igen till en söt liten prins på 3775 gr så viss stolthet finns när han kommer på fika med sin storebror.
Pappa lyckas känna på sig att det är fika på ""gårn"" så han dök upp samtidigt, vilket är trevligt. När mamma levde hade vi alltid fika tillsammans på helgerna när jag var ledig. Det är så gott att vi fortsätter med det nu även om man känner saknaden efter mor de här stunderna.
Eftersom Annica skulle ha kalas på em för hon fyller år på tisdag så¨gick de hem för att förbereda det. Jag firar henne på tisdag. idag blev det Tommys sida som kom till dem. Vi är rätt mänga i familjen så det är bra att dela upp kalasen på flera dagar ibland.

Lördag

I går var jag på kalas. Tänk att fylla 80 år och komma på en fest man inte har en aning om. Precis det här fick min faster av sina tre barn. De hade ordnat med inbjudningar (hemliga) till alla släktingar, dvs syskon till 80-åringen, kusiner med familjer. Vi blev rätt många faktiskt och det var så kul att får träffa kusinbarn man inte sett på 20 år! Hemskt va tiden går! De hade nu fått egna barn som dessutom var några år. Ja min kära faster fick en fin eftermiddag med oss alla och god mat. Hon själv är en riktig mattant som ordnat underbara träffar för oss i unga år men nu fick hon njuta av att inte själv göra någonting. Undrar om hon tyckte det var jobbigt?.
Vi fick i alla fall go mat, många olika sorters pateér, samt smaskiga tårtor.

Väl hemma var det dags för melodifestival och naturligtvis vann fel låt!! Självklart anser jag att Timotej skulle vunnit för den var medryckande eller hur?

Så mycket mer hände inte igår, och det här blev inledningen på mitt bloggande.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0